El Oliva Groc acaba la primera volta amb bones sensacions.

publi-entrada-01

El Oliva Groc acaba la primera volta amb bones sensacions.

El dissabte 10 de Desembre, el Oliva Groc va disputar el seu partit d’aquesta setmana contra el Playas de Benidorm C amb resultat de 0-3 (14-25, 5-25, 18-25).

Després de dos jornades el Oliva Groc va tornar a caure, aquesta vegada contra un dels primers equips del seu grup en un partit que diu mes del que pugi semblar. Cert es que el segon set va passar volant, un servici difícil de les rivals i poc mes que contar, però mirant els resultats dels altres dos es pot comprovar el canvi del equip.

Sols cal recordar els primers partits en els quals les jugadores patien per a passar de 10 punts per set. Apart de això remarcar que cap baló va caure directament a terra, sense que al menys una jugadora intentés mantenir-lo en joc, e inclús amb una mala recepció sempre hi havia mínim una companya per a intentar seguir amb el punt.

Es cert que, després de les ultimes setmanes, tornar a perdre un partit es dur, però les nostres jugadores ja han demostrat que han millorat, que poden donar la sorpresa en qualsevol moment i que continuaran esforçant-se per a competir cada vegada amb més il·lusió i buscant els bons resultats.

Enhorabona als vencedors i el nostre agraïment als nostres patrocinadors Ayfos Consultores, bocatería PAN-PAN i cafeteria Paneluss

Com sempre, t’agraïm que comentes y/o compartisques en xarxes socials esta notícia

cvo-ptr-inf