Infantil

Poc premi per a l´Ayfos en el final de lliga

Poc premi per a l´Ayfos en el final de lliga

Aquest cap de setmana, l´infantil de preferent disputava els seus dos ultims partits de lliga.

El prmer el jugava el divendres a Castelló, front al Volei Grau, un rival directe en la lliga. Un partit on les nostres dominaren durant moltes fases del joc i que es va decidir en el quint set, on la fortuna no les va acompanyar.

Resultat: 18-25/25-19/25-17/17-25/15-11.

El dissabte jugarien a Xativa l´últim partit de lliga, on un bon equip local aprofitaria els dubtes de les d´Oliva per a endur-se els tres punts.

Resultat: 25-22/25-20/22-25/25-17.

L´equip despedix la lliga, sabent que ha fet merits per a tal vegada aconseguir algo més, però la sort, no ha acompanyat en molts moments.

Finalment el nostre equip ocupa la sèptima posició en la taula, però no hem de perdre de vista que la lliga preferent és molt difícil i té un nivell molt alt i el nostre objectiu no era un altre que el de la permanència. Molt ànim a les xiques, a continuar entrenant, a continuar millorant i a seguir passant-ho bé jugant a voleibol.

Agrair al nostre patrocinador, Ayfos Consulting, per recolzarmos,  i finalment recordar a tots els nostres lectors que este cap de setmana tenim en la mar, en Mitja Mitga Galta la 5a edició del campionat de Voley Platja organitzat per la Federació Valenciana de Voleibol junt amb el nostre Club. T’esperem

Toni Talavera

Desarrollo y mantenimiento del sitio web del club.