Primera plaça per a l’aleví groc en la lliga de volei platja a Gandia

Aquest dissabte 19 de maig va donar lloc a la platja de Gandia el últims encontres de l’aleví groc, on s’enfrontaven a les companyies de club l’aleví verd i en el segon partit al Piles blanc. Si guanyaven el dos partit s’emportarien la lliga de volei platja i així o feren.

El primer partit caigué per al aleví groc amb prou facilitat per a elles, el verd comença amb poca confiança per a guanyar el partit. En el segon set el rival canvià de mentalitat i aconseguiren emportar-se’l, amb la moral baixa de l’aleví groc. En el tercer set estigué igualat fins el canvi de camp, on al final s’emportà el set i partit l’aleví groc.

En el segon partit entraren amb la moral baixa i molt nervioses, lo que va fer que el primer set caigué a favor del Piles. En el segon set aconseguiren calmar-se un poc i començaren a jugar com elles saben i aconseguiren emportar-se el set i remuntar. El tercer i últim set ja entraren amb la moral alta i els nervis ja havien desaparegut, aconseguiren emportar-se el set sense donar cap opció al rival per fer algo.

L’enhorabona per el seu primer a l’aleví groc i la segona plaça per al Piles blanc en la lliga de volei platja a Gandia. Enguany s’han esforçat i l’esforç porta recompenses com les de enguany, primer classificat en la lliga de volei platja i pista de Gandia.

En la foto els dos primers classificats.

Parcials primer partit:                    21-9                       18-21                    15-6

Parcials segon partit:                     15-21                    21-16                    15-5