Recollida de trofeus dels equips benjamins i alevins.

 

El passat dilluns dia 5 de juny va tindre lloc al pavelló poliesportiu de Gandia, l´entrega de trofeus dels jocs esportius que organitza l´Ajuntament de Gandia.

Tots i totes les esportistes que han participat en aquestos jocs van podert recollir els seus trofeus i medalles entregades per; l´alcaldessa de Gandia, Diana Morant , i la regidora d´esports Lydia Morant  i el regidor Vicent Gregori.

Els equips  alevins Ayfos Consulting C.V. Oliva A i B, i els equips benjamins Cañamás C.V. Oliva A i B van recollir el seus trofeus, posant colofó a una fantàstica temporada per als 5 equips.

L´equip Ayfos Consulting C.V. Oliva-B, format en la seua majoria per jugadores de primer any, es va proclamar sub-campió de Copa i, en la seua primera participació en les jornades provincials de Xest han adquirit una experiència que segur  els servirá de molt per continuar creixent com a jugadores i sobretot com a equip.

Pel que fa a l´equip Ayfos Consulting C.V. Oliva-A, va recollir   el sub-campionat de lliga i cal destacar la fantástica actuació dels seus membres en les jornades provincials a Xest, quedant dos equips entre els 8 millors de la provincia en categoría femenina. També resaltar la fantástica temporada dels dos xiquets del C.V. Oliva que junt a l´escola Joan XXIII, han fet unes grans actuacions tant en el provincial com en l´autonòmic de  categoría masculina.

Per la seua banda els equips benjamins Cañamás C.V. Oliva, van recollir els trofeus de campiones en volei pista, i campiones i terceres classificades en volei platja. Espectacular la progressió de les » llavoretes» del club. La gran majoria de jugadores s´acomiaden de la categoría benjamí i arriben amb moltes ganes a la  nova categoría.

Després d´un any d´entrenaments i competició, tots els entrenadors/es-col.laboradors/es i Junta Directiva  estem molt orgullosos de l´esforç de tots i totes les jugadores. Esperem que  aquestos premis que han recollit  els i les motiven encara més , per seguir creixent i millorant, tant com a jugadors com a persones.

Per que cada vegada som més grans i cada vegada som més forts.

1,2,3 …..OLIVAAA!!!!!