Triple jornada del cadet Oliva Groc

Aquest cap de setmana, les jugadores del C.V. Oliva Groc disputaren tres partits, dos el dissabte 10 en Oliva i un el diumenge 11 en Benidorm.

El primer rival va ser el equip Fabraquer A, les primeres del grup que sols han perdut 2 sets en tota la temporada.

El resultat va ser 0-3 (8-25, 15-25, 19-25) encara que prou fluix al principi, l’equip va poder aguantar el joc i millorar el marcador en els 2 últims sets. Amb tot, els tres sets tenen una durada prou similar, 24 minuts com a mínim, el que vol dir que inclús amb pocs punts a favor el Oliva no els ho va posar fàcil i va anar millorant el resultat conforme avançava el partit.

El mateix dia, les jugadores s’enfrontaren al C.D. Biarense, un altre equip ben posicionat en la classificació i que ens va donar molts problemes en la primera volta.

El resultat de aquest partit va ser de 1-3 (19-25, 22-15, 25-19, 19-25) un marcador molt apurat que demostra que les nostres ja poden competir cara a cara amb un rival que fa uns mesos les superava clarament.

A destacar de aquest partit la irregularitat, el gran problema del Oliva groc, ja que les jugadores podien demostrar el millor i el pitjor de cada una inclús en el mateix set.

Molts saques fallats, balons complicats que no es tornaven de manera segura i al mateix temps atacs molt ben definits i el primer bloqueig a una de les jugadores mes altes de la lliga i el major perill de les rivals.

Amb tot, ens quedem en la millora general del equip i la sensació de un partit competit fins el final.

Ja per a finalitzar el diumenge dia 11, el Oliva groc es va desplaçar fins a Benidorm per a jugar l’últim partit de la seua jornada. El resultat va ser de 2-3 a favor del Benidorm (12-25, 20-25, 25-22, 28-26, 13-15) en el que sense dubte va ser el partit mes emocionant, ajustat i competit de tota la nostra temporada.

Els dos primers sets van seguir la mateixa tònica, els dos equips igualats al principi, una racha de males recepcions i a partir de ahí el Oliva tractant de recuperar-se. En el tercer set les rivals es van confiar i les nostres jugadores van aprofitar per a sumar punts i per a divertir-se mentre jugaven, detall important mes avant.

En el quart set, inclús 3 o 4 punts per baix, la sensació era que el Oliva manava en el camp, mes animades i mes segures en els últims punts van aguantar i es van emportar un punt contra un equip que sempre els havia causat problemes.

… la sensació era que el Oliva manava en el camp…

En el quint set, per desgracia per a les nostres, el esforç acumulat i la tensió de tot el cap de setmana van aparèixer, van competir fins el final deixant el marcador el mes ajustat possible i aconseguiren un punt que te mes importància per a les jugadores de la que pot parèixer.

Toni Talavera

Desarrollo y mantenimiento del sitio web del club.