Últim partit de lliga del infantil preferent C.V. Oliva

Aquest divendres 7 de març l’infantil preferent C.V. Oliva va disputar el seu últim partit en la lliga preferent on s’enfrontava al real de Gandía C.F.

Va ser un partit on demostraren que saben adaptar-se, ja que començaren a jugar sols amb una col·locadora i no ho feren mal. En el primer set començaren, com no, com sempre, un poc adormides, però sols en el primer punts del partit, al arribar als 10 punts ja es separaren poc a poc del rival fins guanyar el set. El segon set els costà un poc mes el recordar posicions i que tenien de fer en algunes jugades, però en definitiva ho feren be i aconseguiren guanyar el set. El tercer set jugaren totes mes tranquil·les i aconseguiren fer un bon set amb pocs de errors.

Gracies a la temporada que han fet, han aconseguit quedar entre el quatre millors de la lliga i els propers dies 28 i 29 de març jugaran els cruces, on estan els quatre millors de cada grup, i s’enfrontaran contra el primer del grup sud, el  C.V. Elche Salesianos Serigrafic, un partit que serà difícil però tot amb ganes es pot aconseguir.

Parcials:               25-19                    25-18                    25-17