Infantil

Un Oliva Groc intermitent

Un Oliva Groc intermitent

El passat dissabte 25 es va jugar el partit que enfrontava el C.V. Oliva Groc, contra el Playas de Benidorm B, partit que finalitza amb el resultat de 0-3 (10-25, 19-25, 14-25) en contra del Oliva.

El primer set va començar de la pitjor manera possible per al equip, que no va saber com rebre el servici de una de les jugadores rivals i li va donar un avantatge de nou punts casi impossible de recuperar.

L’equip va recuperar-se un poc al final i en el segon set va donar la cara de nou, jugant al nivell que esperem de elles i aguantant fins al final, amb el mèrit addicional que te lluitar en un partit just després de un primer set així.

Però en el tercer set l’equip sen torna a vindre avall, per a qualsevol que no les conegués donava la impressió de que algunes jugadores estaven en el camp de forma obligada i que jugar el partit era mes un castic que un motiu per a divertir-se.

Amb tot de aquesta jornada es pot traure que les jugadores cada vegada controlen mes el nou sistema defensiu que van adoptar al principi d’aquesta segona fase i que quan vol el Oliva groc pot ser un equip mol competitiu.