Vesprada redona per als equips Cañamás C.V. Oliva; derbi, campionat de lliga i liderat

El passat dijous 23 de febrer vam disfrutar d´una vesprada redona per als equips Cañamás C.V. Oliva en les categories benjamí i juvenil.

Els  equips benjamins van jugar el partit  de lliga  que tenien aplaçat. Els dos equips  disputaren un preciós encontre, on totes les jugadores demostraren com han anat millorant al llarg dels dos trimestres d´entrenaments i competició. Tot això va repercutir en un partit amb jugades molt emocionants i, un gran companyerisme i sentiment d´equip entre els dos conjunts.  A la fi el resultat fou de 3-1 a favor de l´equip A.

Al acabar el partit, l´equip Cañamás C.V. Oliva al complet va celebrar  el primer lloc aconseguit en la lliga. El Cañamas C.V.Oliva  benjamí revalida així el titol de lliga aconseguit en la temporada 15/16 per l´equip Cañamás Oliva. Els  campions de lliga 15/16 van entregar el trofeu  a les actuals campiones, i junt a l´equip juvenil Cañamás Volei Oliva es varen  fer una foto per a conmemorar-ho.

Com a fi de festa, les més menudes  van estar animant a les juvenils , que s´imposaren per 3-0 al Real de Gandia. Amb aquesta victòria l´equip Cañamás Volei Oliva  recupera el liderat de la  segona divisió autonòmica juvenil , i afronta amb molta il.lusió el tram final de la lliga regular.