CAÑAMÁS VOLEI OLIVA, CAMPIONES DE LLIGA.

Vesprada importantíssima per al Club de voleibol d’Oliva i per al seu equip juvenil femení Cañamas volei Oliva.

Aquest passat dissabte, al pavelló municipal d’esports d’Oliva, es jugava l’últim partit de lliga on es jugaven el campionat el Cañamás Volei Oliva (primer classificat) i el C.V. València Urano (segon Classificat).

El Cañamás afrontava aquest partit amb moltes baixes i també amb alguna jugadora tocada. No era una vesprada que convidara a somniar més enllà de donar-ho tot per defendre el lideratge.

En el primer set es notava el nerviosisme de les jugadores d’Oliva, que patien molt per veure que en l’últim partit podia perdre tot l’aconseguit durant un any. Eixe nerviosisme provocà molts errors no forçats amb la conseqüència de la pèrdua del primer set per 19-25.

Tocava oblidar el primer set i confiar en les possibilitats d’aquest equip. Tocava fer-les veure que el nerviosisme havien de canalitzar-lo en positivisme i centrar-se en què la victòria era possible. El nerviosisme no és res fàcil de controlar i el segon set tampoc començà de la millor manera. Seguien els errors no forçats i les males decisions en certs moments. Però a poc a poc les jugadores de l’Oliva anaven trobant-se més centrades, més confiades i això anava notant-se en el joc i en el marcador. Aquest segon set acabà 25-23 per a les jugadores d’Oliva realitzant una remuntada de 18-22 a 25-23.

Arribava un set clau del partit, si el Cañamás aconseguira fer el 2-1 seria campió de lliga, ja que al sumar 1 punt li valia per a ser matemàticament campiones. Les jugadores no sabien aquest detall. Elles volien la victòria i sabien que després d’empatar el partit a un set podien aconseguir-ho.

Aquest tercer set es va veure un gran joc del juvenil d’Oliva amb grans defenses, saques, remats, etc. Va ser un set quasi perfecte i completíssim de les jugadores locals que aconseguiren el 2-1 amb un parcial de 25-17. a l’aconseguir aquest set el Cañamás Volei Oliva es proclamava campió de lliga, però el partit havia de continuar i les jugadores guanyar aquest partit fora com fora.

El quart set les jugadores d’Oliva acusaren l’esforç dels sets anteriors i no aconseguien entrar en el ritme del quart set imposat pel València. Aquest set fou molt ràpid i el C.V. València Urano posa les taules al marcador amb un parcial de 14-25.

Arribava l’últim set, les jugadores del Cañamás estaven atacades pels nervis i per la por de perdre el partit. L’entrenador en eixos moments va prendre la decisió de comunicar a les jugadores que ja eren campiones, que estigueren tranquil·les i que gaudiren de jugar aquest últim set sabent que havien fet història guanyant la lliga.

Elles contestaren que la millor manera de celebrar la lliga era guanyant aquest últim set i que anaven a per totes. Així va ser, les jugadores d’Oliva eixiren per la victòria, però el C.V. València no anava a posar-ho fàcil.

El set va ser tan igualat que arribarem al 13-13 on un remat d’una jugadora del València fou bloquejat per les jugadores d’Oliva i posava el punt de partit per a les locals que l’aprofitaren a la primera posant el 15-13 en el set i el 3-2 al marcador.

2 comentarios en «CAÑAMÁS VOLEI OLIVA, CAMPIONES DE LLIGA.»

 • el abril 10, 2017 a las 8:18 pm
  Enlace permanente

  vuic donar les gràcies a tota la gent que m’ha ajudat i recolzat en els bons moments com en els no tan bons.

  Donar les gràcies a les jugadores, les que han estat en aquest últim partit i les que no han pogut jugar-lo, per l’esforç realitzat tota la temporada i per haver-me regalat aquest moment per a mi tan desitjat.

  És un primer pas per a l’ascens, encara ens queda un camí ben llarg, però aquest camí ja és per a disfrutar del que hem aconseguit.

  Moltes gràcies a tots/es

 • el abril 10, 2017 a las 9:14 pm
  Enlace permanente

  Mi enhorabuena a todo el equipo y a Justo. Está siendo una temporada complicada y muy trabajada, donde se han tenido que tomar decisiones a veces difíciles, pero los resultados van mereciendo la pena. Todo el club estamos muy orgullosos del equipo y su entrenador, de su trabajo, y de su constancia.

  Nuestra lema «Tenemos mucho trabajo por delante, pero mucha más ilusión» se hace grande en momentos como este. Gracias otra vez a Justo, a todo el equipo Juvenil femenino y a nuestro patrocinador Cañamas Hnos. por haber estado al lado del club toda la temporada.

  Ahora hay que ir a jugar la fase de ascenso. pero eso ya es otro capítulo de esta bonita historia.

Los comentarios están cerrados.