El Club de Voleibol Oliva participarà per primera vegada en la Copa de España de Voleibol en la categoria Cadet i Juvenil a Guadalajara.

 

L’equip juvenil CAÑAMÁS VOLEI OLIVA i el cadet EL CRESOL VOLEI OLIVA s’estrenaran a nivell nacional en la competició organitzada per la RFEVB (Real Federación Española de Voleibol) durant les vacances escolars de nadal, els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre a Guadalaajara. En aquesta ocasió, es disputarà la V Copa de España en la categoria cadet i la I Copa de España en la categoria juvenil. Més de 200 equips i al voltant de 3000 participants acudiran a disputar el trofeu on es determinarà el millor equip de base de l’any. Ni cal dir que allí es trobaran equips tan importants com el Barça, La Rioja, Terol, San Sebastià, Madrid, i un llarg etc.

Serà una experiència molt enriquidora per a les nostres jugadores, de la qual no se n’oblidaran mai. Esperem que juguen com saben i ens porten uns bons resultats, però sobretot que es divertisquen  i gaudisquen de la experiència amb la pràctica d’aquest meravellós esport, el Voleibol.

Aprofitem com no, per agrair als sponsors la seua inestimable col·laboració per a poder fer possible els proyectes del Club de Voleibol Oliva.

Gràcies a Cañamas Hnos. i a Pizzeria El Cresol pel seu recolzament al voleibol de  base al nostre poble.

 

Josep Naya

Presidente del Club Voleibol Oliva