El Oliva Groc torna al bon camí

El Oliva Groc torna al bon camí.

El dissabte dia 10 de febrer, l’equip cadet Oliva Groc disputa el seu partit de la jornada contra el Altealife amb el resultat de 3-0 a favor de les nostres i uns parcials de 25-17, 25-16, 25-21.

Després de unes jornades en que l’equip no havia estat encertat aquesta setmana es presentava una bona oportunitat per a passar pàgina. I per primera vegada el Oliva Groc va jugar com correspon front a un equip que esta situat per baix en la classificació, controlant el partit sense deixar-se afectar per el ritme rival i amb seguretat en totes les accions.

El primer set va ser prou tranquil, les jugadores van entrar centrades en el partit i mantingueren el avantatge en tot moment, permitent així provar coses noves i que les companyes amb menys minuts també tingueren el seu dia.

En el segon set, tradicionalment el que mes ens ha costat, continuaren amb la mateixa dinàmica però amb una marcha mes, mes agressives en els atacs, acostant mes les defenses a la posició de la colocadora i molt atentes als balons desplaçats que tornaven les rivals, sols un error aïllat al final va evitar que acabaren el set amb mes de deu punts de diferencia.

El tercer i últim set va ser una prova per a les nostres, com es habitual en estos partits, al final les jugadores es relaxen, baixen el ritme i cometen errors que no deurien fer. La major part de aquest set el Oliva va estar fins a quatre punts per baix en el marcador, per sort les nostres van saber reaccionar i tornar a activarse a temps per a no allargar mes el partit, evitant jugades arriscades i de nou centrades en la defensa remuntaren el set i s’emportaren la victòria.

Aquest partit ens ha servit per a veure el mínim de actitud que deuen tindre les jugadores en el camp i a partir de eixe mínim, treballarem per a plantar cara a qualsevol rival al que enfrontem en les pròximes jornades.

Pizzeria el Cresol

Toni Talavera

Desarrollo y mantenimiento del sitio web del club.