La cara bona del Oliva Groc

El dissabte 14 de Març es va disputar el primer partit del Trofeu Federació que enfrontava al C.V. Oliva Groc contra el C.V. Picassent, amb resultat de 3-1 per a les locals (25-19, 25-18, 17-25, 25-17).

Després de varies setmanes sense competir, amb les festes de pasqua limitant els entrenes i amb el mal record de l’últim partit de lliga el Oliva Groc disputava esta jornada contra un rival amb resultats pareguts en el seu grup. Les jugadores han demostrat al llarg de la temporada que son capaces de plantar cara a qualsevol i de deixar-se guanyar per qualsevol. Per sort, esta volta va tocar la bona versió, les jugadores començaren el partit segures i atentes, pocs o ningun error al saque, amb una defensa ben posicionada i atacant de forma efectiva, durant tot el primer set mantingueren el avantatge en el marcador i encara que en els últims punts es va costar de tancar el van sumar al seu favor.

El segon set pintava un poc pitjor, durant la primera mitat les jugadores es trobaren per darrere, la recepció fallava i les jugades no es podien definir, amb tot, la seguretat al saque, la insistència en defensa i uns quants errors del rival, ens ajudaren en la remuntada per a anotar també aquest set al marcador del Oliva.

Com sol passar, el equip es va relaxar en el tercer set especialment en dos rotacions en les que va costar recuperar el punt, casi aconsegueixen remuntar també però la diferencia era massa gran i les rivals no van perdonar en aquesta ocasió.

Ja en el quart set i amb els nervis de que les igualaren les jugadores van demostrar el seu millor joc, mes decidides en atac i amb varies actuacions importantíssimes en defensa aconseguiren decantar el marcador al seu favor i emportar-se una victòria que les mante vives en aquesta competició.

Enhorabona a les jugadores per el gran partit i molta sort de cara a les pròximes jornades.

 

Pizzeria el Cresol

Un comentario en «La cara bona del Oliva Groc»

  • el abril 18, 2018 a las 8:25 pm
    Enlace permanente

    De los mejores partidos que he podido ver a este equipo. Incluso cuando perdieron un set no se vinieron abajo, sino que mantuvieron la calma y consiguieron llevar el partido inteligentemente y ganarlo

Los comentarios están cerrados.